O nama | ADS Interkomerc d.o.o. Novi Sad
O nama

ADS interkomrc se bavi uvozom pirinča dugog zrna, okruglog zrna, integralnog zrna, krompir pirea u pahuljicama i pakovanjem zrnaste i praškaste prehrambene robe.

METRO bilbord Fruktako

Preduzeće "ADS INTERKOMERC" d.o.o. je osnovano maja 1998. godine, sa sedištem u Novom Sadu, na istoj adresi do današnjeg dana. Bavimo se uvozom pirinča dugog zrna, okruglog zrna, integralnog zrna, krompir pirea u pahuljicama i pakovamnjem zrnaste i praškaste prehrambene robe. Udarni proizvod, kako pakovani, tako i u rinfuzi su pirinač, kukuruzni proizvod palenta, kukuruzni griz i kukuruzno brašno te krumpir pire u pahuljicama. Tomico kečap je naš brend, koji se proizvodi u Republici Srpskoj, u Derventi, kao i sokovi Fruktako.

Naš cilj je konstantan rast i razvoj, izgradnja ugleda i zadržavanje kvalitete. Vodimo stalnu brigu o zdravstvenoj ispravnisti i sigurnosti naših proizvoda u skladu sa propisima Srbije I EU. Težimo da budemo najbolji, odgovorni za svoje rezultate, te ostavljamo mogućnost potrošačima da i posle kupnje naših proizvoda mogu da nas obaveste o svoim pozitivnim ili negativnim iskustvima o istim.

ADS INTERKOMERC d.o.o. je usaglašen sa HACCP-a zahtevima o bezbednosti hrane i IFS-a (International Food Standaard Version 5).

Politika kvaliteta i bezbednosti proizvoda

Firma "ADS INTERKOMERC" d.o.o. je formirana i počela sa radom 1998. god. Bavi se uvozom, izvozom , veleprodajom, kao i pakovanjem zrnastih i praškastih prehrambenih proizvoda.

"ADS INTERKOMERC" d.o.o. ima cilj da bude proizvođač koga će korisnici prepoznavati po visokom kvalitetu i bezbednosti proizvoda. Ovu nameru ostvarujemo:

  • Uspostavljanjem, održavanjem i stalnim poboljšavanjem sistema upravljanja bezbednošću hrane prema zahtevima IFS-a (International Food Standard Version 5) i HACCP-a (RECOMMENDED INTERNATIONAL CODE OF PRACTICE GENERAL PRINCIPLES OF FOOD HYGIENE CAC/RCP 1-1969, Rev.4 – 2003),
  • Stalnim povećanjem zadovoljstva naših kupaca i potrošača Praćenjem i primenom savremenih tehnologija,
  • Primenom principa dobre higijenske prakse i dobre proizvođačke prakse,
  • Stalnim sticanjem novih znanja i motivisanjem zaposlenih za postizanje maksimalnih rezultata,
  • Preduzimanjem mera za unapređenje kvaliteta isporučilaca i uspostavljanje partnerskih odnosa sa njima,
  • Usaglašavanjem svih procesa i proizvoda sa zakonskim propisima i standardima,
  • Razmenom informacija o kvalitetu i bezbednosti naših proizvoda sa eksternim zainteresovanim stranama,
  • Korišćenjem prirodnih sirovina i kontrolisanih procesa čuva i unapređuje životnu sredinu.

Svi zaposleni su obavezni da izvršavaju svoje radne zadatke u skladu sa ovom Politikom. Ova Politika je dostupna eksternim zainteresovanim stranama.